Pressrelease

”OSlagbart – Årets tackling”

Lördag    12 januari kl. 18.00
Söndag   13 januari kl. 18.00
Fredag    18 januari kl. 19.30
Lördag    19 januari kl. 18.00

Kungsbacka Teater

Presskontakt: Henning Christiansson
tel: 0300-707 25, 0733-300 870

För fjärde gången sätter Entertrainer upp revy i Kungsbacka. Vi kallar oss numera också för Kungsbackarevyn och tar därmed på oss ett arv att föra vidare. Vårt mål är att skapa revytradition där kungsbackaborna skall veta att det varje år vid nyår kommer en egen Kungsbackarevy.

”OSlagbart” är en aktuell föreställning som för tankarna till de sportevenemang som har passerat revy under året, inte minst OS i London. Publiken bör vara uppvärmd för att ha en sportslig chans att hänga med!

Vi tacklar också ämnen som myndigheternas internrepresentation, prinsessan Estelle, dramatiken kring Stortorget, är Hen en höna eller kalkon och mycket mera.

Kungsbackarevyn är som vanligt fylld med en blandning av allvar och skämt framfört med hjälp av medryckande sånger med träffande texter, några filminslag och igenkännande sketcher. Detta är en lokal revy med världsliga inslag, men man behöver inte bo i Kungsbacka för att förstå innehållet och kunna njuta av föreställningen.

Producent och författare av föreställningen är Henning Christiansson och på scenen möter vi professionella musiker samt duktiga aktörer från Kungsbacka med omnejd.
Arrangör är Entertrainer AB

Vi har inga repetitioner på dagtid förrän efter jul, då vi repar i stort varje dag fram till premiären den 12 januari på följande platser:

         Vallda Bygdegård (Hebergsvägen) under vecka 52 – vecka 1
         Kungsbacka Teater under vecka 2

Under dessa tider är media välkomna att boka tid för intervjuer m.m.

Aktörer:
Henning Christiansson, Vallda
Marie Pettersson, Onsala
Erik Andersson, Anneberg
Emil Rundberg, Tostared
Jennie Larsson, Göteborg
Sven Johansson, Fjärås
Tina Strandberg, Kungsbacka
Jenny Åstedt, Kungsbacka
Madelene Mörner, Söderstaden

Musiker:
Samuel Christiansson, piano och kapellmästare
Anders Sjöling, bas
David Ekh, gitarr
Magnus Höglund, trummor

Övriga
Marie Forsell, Koreograf
Ulla Lorén Björk, Sufflös

Entertrainer AB
Entertrainer är ett företag i Kungsbacka som i över 20 års tid har skapat och genomfört föreställningar, kickoffer och underhållande utbildningar för företag, kommuner och statliga verk över hela landet. Allting skräddarsys från grunden för kunden och framförs i en mix av filmer, sketcher, monologer i ett budskap som är fyllt av både skämt och allvar.

Länk till vår hemsida – www.entertrainer.se